ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΕΔΑΦΟΥΣΜετά από παράκληση πολλών πελατών μας σας ενημερώνουμε ότι πλέον μπορούμε να επισκεφτούμε την περιοχή σας τόσο για να πάρετε μία γεύση από το κυνήγι άγριας τρούφας στα δικά σας δάση, όσο και για να εκτιμήσουμε την καταλληλότητα των χωραφιών σας. Κάνοντας μια μινι φυσικο-χημική ανάλυση, πιθανά έλεγχο καταλληλότητας του αρδεύσιμου νερού, λήψη αντιπροσωπευτικού δείγματος χώματος καθώς και επιτόπια εκτίμηση διαφόρων κρίσιμων παραμέτρων (μικροκλίμα, γειτονικές καλλιέργειες, προσανατολισμός, κ.λ.π.) για λογαριασμό σας μπορούμε εξ’αρχής να εκτιμήσουμε το εφικτό μίας επιχείρησης τρουφών αποφεύγοντας περιττές κινήσεις που εγκυμονούν κινδύνους.

ΚΥΝΗΓΙ ΑΓΡΙΑΣ ΤΡΟΥΦΑΣΣε συνδυασμό με το αυξανόμενο ενδιαφέρον του κόσμου για το κυνήγι της τρούφας, την ενημέρωση επί του προϊόντος και φυσικά τη γευστική δοκιμή και εξοικείωση με αυτό, γίνεται μία προσπάθεια συντονισμού ομάδων περιήγησης και συλλογής τρουφών ανά την Ελλάδα. Πρόσφατα εξορύχτηκε, καταγράφηκε και πιστοποιήθηκε άγρια τρούφα στους νομούς Αττικής και Βοιωτίας. Έτσι είμαστε πλέον σε θέση να πραγματοποίησουμε κυνήγια ανεύρεσης τρούφας σε απόσταση μόνο μερικών χιλιομέτρων από την Αθήνα.

Η πρότασή μας συνίσταται στη διοργάνωση προγραμματισμένων εξορμήσεων κατόπιν συγκρότητσης και πλήρωσης μικρής ομάδας ενδιαφερομένων που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή. Η εκδρομή περιλαμβάνει κυνήγι τρούφας στο βουνό με τα τρουφόσκυλα, ενημερωτικό σεμινάριο περί του προϊόντος, της συλλογής και καλλιέργειας αυτού και τέλος γεύμα με ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες συνταγές με τρούφα.Συγκεκριμένα για την περιοχή της Αττικής διεκπεραιώνεται το ακόλουθο πρόγραμμα:

Συνάντηση και γνωριμία στο εστιατόριο Σαλματάνη στην οδό Αγ. Τρύφωνος & Συγγρού 18, στην Κηφισιά, όπου οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μία εκτενή παρουσίαση για την τρούφα. Στη συνέχεια αναχωρούμε προς ανεύρεση του πολύτιμου αυτού μανιταριού στην ευρύτερη περιοχή με πρωταγωνιστές τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά μας. Επιστρέφοντας στην Κηφισιά, ο σεφ Μάριος Σαλματάνης μας υποδέχεται με ένα συναρπαστικό μενού με βασικό συστατικό την άγρια τρούφα που μόλις εξορύξαμε.

Επικοινωνία και δηλώσεις Συμμετοχής:
Παυλίνα Κλαδοπούλου 693 4264 242

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με αποστομή μηνύματος στο
info@troufaplus.gr

ΕΚΘΕΣΕΙΣ


Η TROUFAPLUS συμμετέχει στην 6η ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ 
ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 
Ποιοτική Διατροφή - Υγεία - Ποιότητα Ζωής
Παραδοσιακά & Βιολογικά Προϊόντα
Ημ/νίες Διεξαγωγής :
29 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου

ΒΡΑΒΕΙΑ - ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣΒραβείο ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ 2013 "ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ"


Βραβείο ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ 2012 "ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ"


Βραβείο ΒΗΜΑ GOURMET "ΤΑ 100 ΚΑΛΥΤΕΡΑ"ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  Business Stories (Κυριακή 27 Μαϊου 2012)


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ Επιχειρηματικότητα (31 Ιανουρίου 2012) 


ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ (τεύχος 68 / Δεκέμβριος 2011)


ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ (τεύχος 68 / Δεκέμβριος 2011)


ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ (τεύχος 73 / Μάιος 2012)


ΒΗΜΑ GOURMET (Ιανουάριος 2012)


ΤΥΠΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (αρ. φύλλου 892, 9 Μαρτίου 2012)


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (τεύχος 85 / Ιαν.-Φεβρ. 2012)